The Killers še naprej ljubijo božič

Killersi so skupina, ki najbolj izmed vseh obožujejo december in spremljajoče praznične dneve. Od leta 2006 so čisto vsako leto okrog 1. decembra izdali božični singl, tudi v obdobju, ko zaradi solo karier niso delovali kot skupina. Ti singli in spremljajoči videospoti so bili: A Great Big Sled (2006), Don’t Shoot Me Santa (2007), Joseph, Better You Than Me (2008), ¡Happy Birthday Guadalupe! (2009) in Boots (2010).

Tokratni božični singl skupine The Killers je The Cowboy’s Christmas Ball. Glede na to, da se jih je do sedaj nabralo že 6, so to priložnost izkoristili tudi za izdajo E.P.-ja z naslovom (RED) Christmas E.P., katerega prihodki bodo seveda šli v dobrodelne namene.

Videospot za The Cowboy’s Christmas Ball imitira slog zgodnjih barvnih westernov iz 50-ih let minulega stoletja, ki mu dodajo tudi nekaj znanstveno-fantastičnih elementov. Spot je režiral Robert Schober, rutinirani režiser, ki se ga na P-G najbolje spomnemo po tem, da je posnel video Na Na Na (2010) za skupino My Chemical Romance.

(mm; foto: Island Records)

The Killers – The Cowboy’s Christmas Ball

Režija: Robert Schober
Leto: 2011
Produkcija:
Album: (RED) Christmas E.P. (2011)
Založba: Island Records/The Island Def Jam Motown Music Group (Universal Music Group)